Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, съпруга, майка и публична личност Мила

...
Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, съпруга, майка и публична личност Мила
Коментари Харесай

Какво посъветва българите Мила Йовович

Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, брачна половинка, майка и обществена личност Мила Йовович даде искрено изявление на Георги Тошев особено за " Преди обед " от вкъщи си в Лос Анджелис.

Родена е в Украйна, снима се на кориците на над повече от 100 списания, взе участие в над 50 кино лентата. Тя е модел за подражателство на хиляди дами по земното кълбо и човек, който не стопира да се развива още от дете. Всичко за нея стартира, когато е единствено на 9 години. За този ранен триумф обаче тя заплаща висока цената с контузии от детството, полови подиуми с малолетни, гонене от психопати и взаимозависимост от опиати, която едвам не я убива. На 15 години Мила към този момент устоя фамилията си и снима кино лентата „ Завръщане в синята лагуна “. Днес е изменена, тъй като е щастлива майка на три дъщери.

„ Преди всичко съм майка, на второ място брачна половинка, на трето съм актриса, само че има толкоз неща, които в действителност съм всред всички тези, тъй като не съм просто майка, а и другар, не съм просто брачна половинка, а държанка и ентусиазъм “, безапелационна е тя.

В момента формалното й финансово положение се прави оценка на 35 млн. паунда, което се удвоява, в случай че се включи и приблизителното благосъстояние на брачна половинка й - сценариста и режисьор Пол Уилям Андерсън. Той е и режисьор на видеото от акцията на Johnnie Walker, което е въодушевено от персоналната история на Мила Йовович. Това, че тя е украинка от Европа и е стигнала толкоз надалеч, е добър образец за всички, изключително по нашия географски регион, да продължат, макар трудностите и мястото на раждане.

Мила описа, че в никакъв случай не се е задоволявала единствено с едно нещо в своя живот и кариера, по тази причина постоянно опитва с голям брой хрумвания. Така разпознава себе си в акцията „ Less talking, keep walking “ на Johnnie Walker, тъй като тя е образец тъкмо за подобен човек, който не стопира да се движи и продължава напред все пак. За нея тъкмо това е значимото в живота „ Не приказва, действай “.

Завладяващият външен тип на Мила Йовович пленява света на киното от десетилетия, само че тя никога не отдава това единствено на него.

„ Виждала съм доста красиви девойки да идват и да си отиват. Самата аз съм била привличана от хора, които не са явно красиви в този смисъл на думата, само че са били толкоз мощни от към лъчение на убеденост, отдадени на себе си и на личното си житейско пътешестване и това е толкоз привлекателно и мощно, тъй като мисля, че доста хора са изгубени и се пробват да намерят личния си път “, показа актрисата и модел.

„ Красотата е безсмислена, съответно външната, физическата хубост, тъй като доста девойки си споделят, аз имам красиво лице, мога да се оправя с това да съм модел, само че са нужни доста повече неща с изключение на да имаш лице. Спомням си, че съм виждала толкоз доста хубави девойки, които се появяват за един сезон и повече в никакъв случай не ги виждаме и не тъй като не са красиви, а защото има други девойки, които не са явно красиви, само че имат такова чувство за жанр, разсъдък или творчество, такова чувство за личната си персона и това се проектира в такава убеденост, че хората реагират и са привлечени точно към него “, споделя Мила Йовович.

Разказа, че има доста преимущества и дефекти да започнеш да градиш кариера токова млад.

„ Когато си млад, е доста по-лесно да станеш артист, само че в случай че нямаш вярното обучение и вярното семейство, е доста по-трудно, даже рисково да започнеш млад. Виждала съм доста деца в тази промишленост оставени да се оправят сами без никой да се грижи за тях, а има и такива, на които самите родители се възползват от тях “, показа световноизвестният модел и актриса.

Разказа, че през 1997 година се е почувствала за първи път актриса, когато надълбоко прегръща един филм. 

„ Филмът „ Петият детайл “ ми разреши да се изгубя за първи път и за първи път се потопих в облика си толкоз доста. Тогава си дадох сметка, че това да бъда актриса е надълбоко вградено в мен “, напомни си Йовович.

На въпроса какъв съвет би дала на българската публика, тя сподели, че откакто всички сме минали през толкоз доста компликации, откогато стартира пандемията, слоганът на акцията е доста подобаващ: „ Вървете напред към светлината, тя е там. Просто би трябвало да стигнем до нея “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР